Jobs By Form Type
Jobs By Qualification

Delhi State CI Recruitment – 2019 ! 28! SR/ JR Posts Walk in- Interview.

Delhi State CI Recruitment – 2019 ! 28! SR/ JR Posts Walk in- Interview.

Delhi State CI Recruitment 2019 : 

Latest Walk-in- Advertisement released for Delhi State CI Recruitment – 2019 ! 28! SR/ JR Posts Walk in- Interview Candidates who are interested for DSCI Recruitment can apply now through walk-in-process. To join Delhi State Cancer Institute, candidates need to qualify Interview to be held on 01-12-2018 at 10:00 am (Saturday).

Delhi State CI Recruitment:

DSCI Recruitment 2019 Overview:

  • Form Type: Offline
  • Date of Walk-in-Interview: 01-12-2018 at 10:00 am (Saturday)
  • Post Name: Sr Resident and Jr Resident
  • Total DSCI Vacancies: 28
  • Organization: Delhi State Cancer Institute
  • Location: New Delhi

Question 1: Who is eligible for DSCI Jobs?

AnswerMBBS Degree holders can apply.

Question 2: What is the Age Limit?

Answer: For DSCI Senior Resident Recruitment: Maximum Age is 35 years and For DSCI Junior Resident Recruitment: Maximum Age is 37 years

Question 3: Is there any experience required?

Answer: Additional training or qualification in the specialized clinical or research procedures

Question 4: How did DSCI broke up vacancies?

Answer: Senior Residents: 18 and Junior Resident: 10

Post NameNo. of DSCI Vacancy
Senior Residents
Clinical Oncology (Radiotherapy)04
Anaesthesia And Critical Care04
Radiodiagnosis04
Nuclear Medicine04
Gastroenterology01
Internal Medicine01
Junior Residents01
Junior Resident
Junior Resident10

 

Question 5: What is the monthly income?

Answer: Check below

  • For DSCI Senior Resident Vacancies: Rs. 67700/-
  • For DSCI Junior Resident Vacancies: Rs. 56100/-

Question 6: What is the DSCI Selection Process?

Answer:

  • Stage 1: Screening of Applications
  • Stage 2: Personal Interview

Question 7: I have Degree of Graduate. Can I apply?

Answer: No, Only MBBS degree holders can apply.

Also Get: Upcoming Government Jobs

Question 8: How can I apply for DSCI Recruitment 2019?

Answer: To apply for DSCI Jobs, check below:

  1. Log on to the official website that is www.dsci.nic.in/home.html
  2. Now press on “WALK-IN-INTERVIEW FOR SENIOR (IN VARIOUS FIELDS) ON 01/12/2018 at 10:00 AM (SATURDAY)” link from home page given at left side.
  3. Read DSCI Notification carefully.
  4. Download DSCI Application Form.
  5. Fill it with essential details.
  6. Attach all the required documents/ testimonials.
  7. Appear in Interview to Venue given below.

Question 9: What is the Venue of Walk-in-Interview?

Answer: Director’s Office at DSCI (East)

Official WebsitePress Here

Delhi State CI Sr/Jr Resident Recruitment Notification:

Delhi State Cancer Institute has unfolded a vacancy advertisement as DSCI Recruitment. In this concern, applications are invited from candidates at the time of Walk-in-Interview for filling up 28 vacant posts of Senior Residents and Junior Residents. Candidates can quickly apply for DSCI Vacancies by appearing in Walk-in-Interview conducted on 01-12-2018 at 10:00 am (Saturday).

Keen job hunters who are interested to apply for Delhi State Cancer Institute Recruitment they have to carry their documents/ testimonials at the time of Interview for verification.

Jobs By Location
Jobs By Departments